Tiedekirjan uutuudet

Uutiset   3.5.2021 13.53   Päivitetty 4.5.2021 8.41

Tiedekirjan uutuusluettelo 1/2021 on nyt ilmestynyt ja se sisältää loppuvuoden 2020 ja alkuvuoden 2021 aikana ilmestyneet tieteellisten seurojen julkaisut. 

Luettelo on saatavilla sekä paperisena että sähköisenä versiona. Paperiluettelon voi kipaista hakemassa Tiedekirjan myymälästä Snellmaninkatu 13, Hki tai tutustua sähköisesti Issuu.com -sivuilla sekä Pdf-tiedostona.

Uutuuskirjoissa on vertaisarvioitua tiedettä sekä tutkimusta meiltä ja maailmalta. Tiedekirja edustaa kotimaisten tieteellisten seurojen julkaisutoimintaa ja välittää julkaisuja ympäri maailmaa.

Uutuuksien aiheet liikkuvat 300-luvun matkakertomuksesta aina tämän päivän liikuntatottumuksiin ja puuvartisten kasvien käyttöoppaaseen. Tutustu tieteeseen!

Vuodessa ilmestyy kolme uutuusluetteloa

Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskuntaan (TSV) kuuluva tieteellisten seurojen myyntinäyttely, joka välittää verkkokaupassaan ja myymälässään TSV:n jäsenseurojen julkaisuja ja muita tuotteita sekä myy Tieteellisten seurain valtuuskunnan omia julkaisuja ja tuotteita.

Tiedekirja julkaisee kolme kertaa vuodessa kirjaluetteloita. Kaksi kertaa vuodessa julkaistaan kotimaisilla kielillä ilmestyneet kirjat, keväisin ja syksyisin. Lisäksi tieteellisiltä seuroilta ilmestyy vuosittain kymmeniä muilla kielillä ilmestyneitä teoksia, joita esitellään kansainvälisessä luettelossa (Scholarly Books from Finland).

Lisätietoja

Eija Lappi
(09) 22869231, eija.lappi@tsv.fi
www.tiedekirja.fi/
www.facebook.com/Tiedekirja/

Karikatyyrinen työnpää.