TSV:n syyskokous järjestetään 24.9. - hallituksen jäsenten ehdokasasettelu alkaa 14.8.

Uutiset   7.8.2018 12.41   Päivitetty 7.8.2018 14.55

Tieteellisten seurain valtuuskunnan syyskokouksessa 24.9.2018 käsitellään sääntömääräiset asiat: hallituksen jäsenten vaali, toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2019 ja tilintarkastajien valinta. Kokouksessa esitellään myös hallituksen 3.9.2018 vahvistama TSV:n strategia vuosille 2019–2023 ja Tieteiden talon mahdollista remonttia koskevia suunnitelmia.

Hallituksesta vapautuu vuosiksi 2018–2020 neljä paikkaa. Jäsenseurat voivat esittää ehdokkaita hallituksen jäseniksi ja heidän henkilökohtaisiksi varajäsenikseen verkkolomakkeella etukäteen ennen syyskokousta. Tämän lisäksi ehdokkaita voi esittää paikan päällä kokouksessa, koska yhdistyslain mukaan kaikille päätösvallan käyttöön oikeutetuille on turvattava oikeus osallistua ehdokkaiden asettamiseen vaalia varten. Toiveissa kuitenkin on, että ehdokkaita esitettäisiin ennen syyskokousta, jotta kokoukseen osallistujat voivat tutustua hyvissä ajoin hallitustyöskentelystä kiinnostuneisiin ehdokkaisiin.

Syyskokouksen kokousmateriaali lähetetään seurojen yhteyshenkilöille sähköpostitse viimeistään 14 vuorokautta ennen vuosikokousta. Kokouspostin mukana tuleva valtakirja tulee antaa allekirjoitettuna kokousedustajalle ennen syyskokousta. Valtakirja löytyy myös tästäPDF iconVALTAKIRJA.pdf. Pyydämme seuroja tarkistamaan TSV:n www-sivuilla olevasta jäsenseuraluettelosta, että kunkin seuran yhteystiedot ja yhteyshenkilö ovat siellä oikein. Tietoja koskevat korjaukset tulee toimittaa mahdollisimman pian osoitteeseen tsv(at)tsv.fi.

Ehdota ehdokkaita hallituksen jäseniksi verkkolomakkeella

Ehdotuksia voi tehdä 14.8.-17.9. välisenä aikana alla olevien verkkolomakkeiden kautta. Lisätietoja ehdokasasettelusta saa TSV:n toiminnanjohtajalta, lea.ryynanen-karjalainen(at)tsv.fi. Ehdokkaiden nimiä tullaan julkaisemaan TSV:n www-sivuilla sitä mukaa kuin ehdotuksia on tehty. Linkit koontisivuille löytyvät verkkolomakelinkkien alta.

Suomenkielinen verkkolomake

Ruotsinkielinen verkkolomake

https://www.tsv.fi/fi/hallituksen-jaseneksi-henkilokohtaiseksi-varajaseneksi-ehdotetut  (koontisivu suomi)

https://www.tsv.fi/sv/forslagen-till-vsds-styrelses-medlemsval  (koontisivu ruotsi)