TSV banneri
Paluu Vaihtokeskuksen sivulle

Tieteellisen kirjallisuuden vaihtokeskus

LUMI-hakupalvelusta voi etsiä julkaisuja nimekkeen, ISSN-numeron, julkaisijan, maan ja aiheluokituksen mukaan. Haun voi rajata vain kokonaan avoimiin julkaisuihin (rastittamalla ruudun Open Access) tai hybridijulkaisuihin, joissa yksittäiset artikkelit voivat olla avoimesti saatavilla (rastittamalla ruudun Hybridi). Julkaisuihin tai julkaisujen sivuille pääsee suoraan linkin kautta.

Kenttä "Kirjastot" koskee vaihtojulkaisuja vastaanottavia kirjastoja, jotka voivat tästä tarkistaa, onko niillä julkaisuvaihdon kautta oikeus tilausmaksullisiin julkaisuihin.

Otamme mielellämme vastaan palautetta palvelun toimivuudesta sekä sisällöstä. Käyttäjäpalaute: vaihtokeskus@tsv.fi


Haku


Nimekkeessä esiintyvät sanat voi katkaista mistä kohtaa tahansa, erillistä operaattoria kuten * (tähteä) ei tarvita.
Julkaisun sähköisen version ISSN-numero. Mikäli julkaisulla ei ole erillistä ISSN-numeroa sähköiselle versiolle, niin käytetään painetun version ISSN-numeroa.
Julkaisijalla tarkoitetaan julkaisun taustayhteisöä, joka tekee julkaisun. Joissakin tapauksissa myös kustantamo (esim. De Gruyter) voidaan mainita julkaisijana.
Valitse Open Access, jos haluat hakea vain avoimia julkaisuja. Avoimuuden taso vaihtelee julkaisukohtaisesti ja sekä välittömästi että viiveellä avoimet julkaisut sisältyvät hakutulokseen. Avoimuudella tarkoitetaan tässä sitä, että julkaisuun on vähintään lukuoikeus.
Valitse Hybridi, jos haluat hakea tilausmaksullisia julkaisuja, joissa osa sisällöstä voi olla avoimesti saatavilla esim. APC-maksujen kautta.
Luokitussanat ovat suomenkielisiä.
Maalla tarkoitetaan julkaisijan maata.
Kirjastot-kentän kautta vaihtojulkaisuja vastaanottavat kirjastot voivat tarkistaa, onko niillä ns. e-vaihtoja, eli julkaisuvaihdon kautta pääsy tilausmaksullisiin julkaisuihin.