Avustushaku kansainvälisiin tieteellisiin ja liikuntatieteellisiin konferensseihin alkaa 1.2.2022

Uutiset   31.1.2022 15.09   Päivitetty 1.2.2022 8.56

Kansainvälisten konferenssien ja kansallisten seminaarien järjestämiseen sekä liikunta-alan kansainvälisten konferenssien ja kokousten järjestämiseen tarkoitettujen valtion avustusten hakuaika on 1.–28.2.2022. Päätökset tehdään toukokuussa 2022.

TSV välittää opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatavan valtionavustuksen kansainvälisten konferenssien ja kansallisten seminaarien järjestämiseen. Tukea sitä voidaan myöntää kolmelle vuodelle. Etusijalla ovat kansainvälisten tieteellisten järjestöjen toistuvat konferenssit, joita suomalaiset omalla vuorollaan järjestävät Suomessa. Avustusta myönnetään vain Suomessa järjestettäviin tapahtumiin. Avustusta voidaan tietyin ehdoin myöntää ulkomaalaisille pääpuhujien matkakuluihin sekä tilavuokraan, viestintään ja sihteeristön kuluihin. Tuki on sidoksissa Veikkauksen rahapelitoiminnan tuottoihin. Seuraava hakuaika on 1.-31.10.2022, ja päätökset tehdään helmikuussa 2023.

Voit lukea avustuksista tarkemmin ja tutustua hakuohjeisiin TSV:n verkkosivulla. Avustukset ovat haettavissa sähköisesti TSV:n verkkosivuilla olevan hakulomakkeen kautta. Siirry konferenssiavustusten hakulomakkeelle tai liikunta-alan avustusten hakulomakkeelle.