Tiedekirjan myymälässä on käynnistynyt muuttomyynti

Uutiset   13.5.2024 9.43   Päivitetty 14.5.2024 15.57

Tiedekirjan myymälä muuttaa viereiseen tilaan alkusyksystä. Osoite säilyy kuitenkin samana (Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki).

Nyt tyhjennämme myymälän hyllyt kirjoista. Muuttomyynnissä kaikki Tiedekirjan myymälän kirjat ovat vähintään 30 prosentin alennuksessa. Muuttomyynti on käynnissä 13.5.–14.6.2024, minkä jälkeen myymälä sulkeutuu kesäksi.

Muuttomyynnissä on myös erikoishintaisia tuotteita, joiden hintaa on jo ennestään alennettu, ja myynnin viimeisellä viikolla hintoja pudotetaan lisää. Ajantasaisimmat tiedot alennuksista löydät Tiedekirjan Facebook-tililtä! Seuraa tiliä ja tule ostamaan kesän lahjakirjat edulliseen muuttotyhjennyshintaan!

Huomioithan, että muuttotyhjennysmyynti koskee vain kivijalkamyymälää. Verkkokaupassa kirjat eivät ole samassa alennuksessa.

Katso myymälän aukioloajat ja yhteystiedot Tiedekirjan omilta verkkosivuilta. Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) kirjakauppa, joka välittää verkkokaupassaan ja myymälässään TSV:n jäsenseurojen julkaisuja ja muita tuotteita.

Tiedekirjan myymälän hyllyt ja kirjat.

Kuva: Eija Lappi / TSV.