TSV:n kevätkokousta ei toistaiseksi peruta tai siirretä koronaviruksen (COVID-19) vuoksi

Tiedotteet   12.3.2020 10.02   Päivitetty 23.6.2020 9.40

Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) kevätkokous järjestetään suunnitellusti maanantaina 16.3.2020 klo 15.00–16.15 Tieteiden talolla, ellei terveysviranomaisilta saada sitä ennen kieltomääräystä vastaavien tilaisuuksien järjestämisestä. Kevätkokouksen jälkeen järjestettävä kevätvastaanotto on sen sijaan peruttu varotoimenpiteenä vastaanotolle ilmoittautuneiden määrän ollessa lähempänä sataa.

TSV seuraa viranomaisviestintää koronaviruksesta (COVID-19) ja tiedottaa jäsenseurojaan, jos tilanteessa tapahtuu muutoksia, jotka johtavat kevätkokouksen perumiseen tai siirtämiseen. Vaikka tilanteessa ei tapahtuisi muutoksia, TSV kehottaa kevätkokoukseen osallistuvia suhtautumaan koronaviruksen (COVID-19) leviämiseen vakavasti, huolehtimaan hyvästä hygieniasta, välttämään kättelyä ja jäämään kotiin, jos havaitsee itsellään minkäänlaisia flunssaoireita.

Kokouksessa käsitellään vuoden 2019 tilinpäätös ja toimintakertomus, vuoden 2020 tarkistettu talousarvio ja uudet jäsenhakemukset sekä kuullaan avoimen tieteen ajankohtaisista aiheista. Lisäksi kokouksessa kerrotaan Tieteiden talon peruskorjaus- ja parannushankkeesta, jota TSV:n hallitus päätti kokouksessaan 6.2.2020 esittää Senaatti-kiinteistöille. Kokousmateriaalit on lähetetty seurojen yhteyshenkilöille sähköpostitse helmikuun lopulla.

Lisätietoja TSV:n kevätkokouksen järjestelyistä voi tiedustella sähköpostitse tsv@tsv.fi.