Osallistu #SiksiTieteellinenSeura-haasteeseen!

Uutiset   14.8.2019 10.30   Päivitetty 24.6.2020 12.34

Tieteellisten seurain valtuuskunta täyttää tänä syksynä 120 vuotta. Syyskuussa TSV:n viestintäkanavissa juhlistetaan TSV:tä ja tieteellisten seurojen merkitystä ja toimintaa kampanjalla Miksi tieteellinen seura? Haastamme tiedeseurat, tieteenystävät ja tiedetoimijat osallistumaan kampanjaan.

Tieteellisten seurain valtuuskunta on toiminut tieteen ja tieteellisten seurojen puolesta vuodesta 1899 asti. Juhlistaaksemme tieteellisiä seuroja ja tehdäksemme niiden tekemää työtä näkyväksi olemme kutsuneet tieteen ja tiedeviestinnän asiantuntijoita ja vaikuttajia sekä tieteellisten seurojen toiminnassa mukana olevia jäseniä pohtimaan tiedeseurojen merkitystä itselle ja yhteiskunnalle. Heidän vastauksiaan kysymykseen, miksi tieteellinen seura, pääsemme kuulemaan syyskuussa TSV:n viestintäkanavissa.

Nyt haastamme kampanjaan mukaan myös muut tieteelliset seurat, seurojen jäsenet, tieteen ystävät ja tiedevaikuttajat! Kerro tekstin tai videon avulla, miksi haluat kuulua tieteelliseen seuraan, millaista toimintaa seurasi järjestää jäsenilleen tai pohdi lyhyemmin tai pidemmästi, mikä merkitys tieteellisten seurojen toiminnalla on yhteiskunnalle tai tieteelle.

Lataa julkaisusi sosiaalisen median kanavaasi, tägää mukaan TSV ja käytä tunnisteita #SiksiTieteellinenSeura ja #TSV120. TSV jakaa haasteeseen vastanneiden vastauksia some-kanavissaan syyskuun aikana.

Lähikuva sulista, joiden päällä teksti #SiksiTieteellinenSeura.