Tiedekirjan uutuusluettelo 1/2020

Uutiset   9.4.2020 10.08   Päivitetty 23.6.2020 9.24

Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskuntaan (TSV) kuuluva tieteellisten seurojen myyntinäyttely, joka välittää verkkokaupassaan ja myymälässään TSV:n jäsenseurojen julkaisuja ja muita tuotteita sekä myy Tieteellisten seurain valtuuskunnan omia julkaisuja ja tuotteita.

Vuodessa ilmestyy kolme uutuusluetteloa

Tiedekirja julkaisee kolme kertaa vuodessa kirjaluetteloita. Kaksi kertaa vuodessa julkaistaan kotimaisilla kielillä ilmestyneet kirjat, keväisin ja syksyisin. Lisäksi tieteellisiltä seuroilta ilmestyy vuosittain kymmeniä muilla kielillä ilmestyneitä teoksia, joita esitellään kansainvälisessä luettelossa (Scholarly Books from Finland).

Uusin luettelo on ilmestynyt

Tiedekirjan uutuusluettelo 1/2020 on nyt ilmestynyt ja se sisältää 2019 loppuvuoden ja 2020 alkuvuoden aikana ilmestyneet tieteellisten seurojen julkaisut. Luettelo on saatavilla sekä paperisena että sähköisenä versiona. Tutustu luetteloon sähköisesti Issuu.com -sivuilla.

Uutuuskirjoissa on vertaisarvioitua tiedettä sekä tutkimusta meiltä ja maailmalta mm. merimiesten tatuointikulttuuria ja laivanrakentajien perinnettä. Lisäksi päästään tutustumaan Karjalan jumaliin ja varhaiskristillisen ajan kirkkoisiin. Tämän kertainen kirjaluettelo edustaa 26 tieteellisen seuran julkaisuja laidasta laitaan. Tutustu tieteen oman kirjakaupan tarjontaan!

Lisätietoja

Eija Lappi
(09) 22869231, eija.lappi@tsv.fi
www.tiedekirja.fi
https://issuu.com/tiedekirja

Facebookin logo.instagram logo.twitter logo.